NEWS

SHOP REGELS KOESTRAAT TATTOO

3 Jun 2023 | Blog

SHOP REGELS TATTOOSHOP KOESTRAAT TATTOO AMERSFOORT

Wij streven ernaar om je een uitstekende ervaring te bieden tijdens je bezoek. Om alles soepel te laten verlopen en om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen, vragen we je om onderstaande shop regels door te nemen en te respecteren.

Aanbetaling en Annulering:

1. Aanbetaling vereist voor afspraakbevestiging: Voor het bevestigen van een afspraak is een aanbetaling vereist. Deze aanbetaling wordt verrekend met de totale prijs van de dienst.

2. Annuleringsbeleid: Indien je je afspraak binnen 14 dagen annuleert, wordt de aanbetaling in rekening gebracht en kan deze niet worden teruggevorderd. Voor een nieuwe afspraak wordt een nieuwe aanbetaling gevraagd.

Punctualiteit en Tarifering:

3. Punctualiteit: Wees alsjeblieft op tijd voor je afspraak. Indien je te laat bent of eerder moet vertrekken, wordt de afgesproken prijs alsnog in rekening gebracht.

4. Bijwerken van Tatoeages: Het bijwerken van tatoeages kost €50. Dit is gratis indien dit binnen 8 weken na het zetten van je nieuwe tatoeage nodig is.

Algemene Regels:

5. Geen kinderen mee naar de afspraak: Om een veilige en professionele omgeving te behouden, vragen we je vriendelijk geen kinderen mee te nemen naar je afspraak.

6. Maximaal 2 extra personen: Je mag maximaal twee extra personen meenemen naar je afspraak.

7. Eten en Drinken: Consumptie van eten en drinken is alleen toegestaan in de wachtruimte.

8. Geen Alcohol of Drugs: Het gebruik van alcohol of drugs is ten strengste verboden in onze winkel.

9. Geen Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens je afspraak.

Door een afspraak te maken, ga je akkoord met deze shop regels.

Bedankt voor je medewerking en begrip. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!