SHOP REGELS KOESTRAAT TATTOO

SHOP REGELS KOESTRAAT TATTOO

SHOP REGELS TATTOOSHOP KOESTRAAT TATTOO AMERSFOORT

Wij streven ernaar om je een uitstekende ervaring te bieden tijdens je bezoek. Om alles soepel te laten verlopen en om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen, vragen we je om onderstaande shop regels door te nemen en te respecteren.

Aanbetaling en Annulering:

1. Aanbetaling vereist voor afspraakbevestiging: Voor het bevestigen van een afspraak is een aanbetaling vereist. Deze aanbetaling wordt verrekend met de totale prijs van de dienst.

2. Annuleringsbeleid: Indien je je afspraak binnen 14 dagen annuleert, wordt de aanbetaling in rekening gebracht en kan deze niet worden teruggevorderd. Voor een nieuwe afspraak wordt een nieuwe aanbetaling gevraagd.

Punctualiteit en Tarifering:

3. Punctualiteit: Wees alsjeblieft op tijd voor je afspraak. Indien je te laat bent of eerder moet vertrekken, wordt de afgesproken prijs alsnog in rekening gebracht.

4. Bijwerken van Tatoeages: Het bijwerken van tatoeages kost €50. Dit is gratis indien dit binnen 8 weken na het zetten van je nieuwe tatoeage nodig is.

Algemene Regels:

5. Geen kinderen mee naar de afspraak: Om een veilige en professionele omgeving te behouden, vragen we je vriendelijk geen kinderen mee te nemen naar je afspraak.

6. Maximaal 2 extra personen: Je mag maximaal twee extra personen meenemen naar je afspraak.

7. Eten en Drinken: Consumptie van eten en drinken is alleen toegestaan in de wachtruimte.

8. Geen Alcohol of Drugs: Het gebruik van alcohol of drugs is ten strengste verboden in onze winkel.

9. Geen Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens je afspraak.

Door een afspraak te maken, ga je akkoord met deze shop regels.

Bedankt voor je medewerking en begrip. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Betreed de bruisende wereld van Koestraat Tattoo

Betreed de bruisende wereld van Koestraat Tattoo

Betreed de bruisende wereld van Koestraat Tattoo

Stap binnen in de levendige en uitnodigende sfeer van Koestraat Tattoo. Gelegen aan de bruisende straten van onze stad, is onze studio meer dan alleen een plek om tatoeages te krijgen – het is een reis door de kunst, een viering van individualiteit en een ode aan expressie.

IMG 6848Bij6F778603 935A 47D6 83BE 10C3FB232433 Koestraat Tattoo draait alles om de ervaring. Zodra je binnenstapt, word je omarmd door de warmte van artistieke vrijheid. De muren ademen een inspirerende mix van kleuren en ontwerpen, elk met zijn eigen unieke verhaal en betekenis. Hier wordt elke tatoeage geboren uit passie en verbeelding.

In het hart van onze studio klopt de creatieve ziel van onze getalenteerde artiesten, elk met een eigen stijl en persoonlijkheid. Van gedurfde, levendige ontwerpen tot subtiele, delicate details, onze artiesten zetten jouw visie om in een waar kunstwerk, doordrenkt met emotie en expressie.

Laat je leiden door het zachte gezoem van de machines, terwijl de melodieën van de achtergrondmuziek je zintuigen omarmen.

Maar Koestraat Tattoo is meer dan alleen een studio; het is een plek waar mensen samenkomen, waar verhalen worden gedeeld en waar vriendschappen worden gesmeed. Hier ben je niet zomaar een klant, maar een deel van onze gemeenschap – een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt groeien en waar je kunt creëren.

Dus kom langs, laat je inspireren en maak deel uit van onze levendige gemeenschap. Ontdek de kracht van permanente kunst, omarm de schoonheid van zelfexpressie en laat ons je begeleiden op een reis naar zelfontdekking en creatieve vervulling.

Welkom bij Koestraat Tattoo – waar elke tatoeage een verhaal vertelt en waar jij het volgende hoofdstuk schrijft.

IMG 6850IMG 6852